15.4 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024
spot_img

MOTO KURYELERİN TERCİHİ MATİ 125 İLE TANIŞIN

MOTO KURYELERİN TERCİHİ MATİ 125 İLE TANIŞIN

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle beraber ülkemizde toplu taşıma kullanımında yüksek oranda düşüş yaşanarak bireysel araçlara yönelim artmış, bu da beraberinde yoğun trafik sorununu ortaya çıkarmıştır. Yoğun trafikten bunalan sürücüler alternatif yollar aramış ve şehir içi trafikte kullanım kolaylığı sağlayan scooter model motosikletlere yönelimlerini artırmıştır. Bununla birlikte yine pandemi döneminde artan e-market kullanım alışkanlığı, kurye motor olarak scooter modellerin kullanımını da artırmıştır.

Sektördeki 50 yılı aşkın tecrübesiyle, Kanuni modellerinin %100 yerli üretim olması, birçok scooter modellere göre daha avantajlı fiyatlarla piyasadaki yerini almasına yol açmaktadır. Kanuni scooter modeller hem ekonomik fiyatlarıyla hem de gelişmiş yakıt enjeksiyon sisteminin sağladığı düşük yakıt tüketimleri, kullanıcısına sunduğu konforlu özellikleri ve hızlarıyla, özellikle son iki yılda günlük hayatta işe gidiş-gelişlerde ve kurye hizmetlerinde oldukça tercih edilen modeller arasında olmuştur. Mati 125 Kanuni Scooter modellerinden birisidir. Motor hacmi, yakıt tüketimi ve konforlu yapısı düşünüldüğünde oldukça verimli olan Mati 125, kuryelerin yeni tercihi haline gelmiştir.

Gelin Mati 125’in birbirinden ayrıcalıklı özelliklerini beraber inceleyelim.

Güçlü Motor

124,6 cc hacimli, tek silindirli, 4 zamanlı, 8,44 HP güç ve 8,14 Nm Tork üretebilen motora sahip Mati 125, dinamik ve güçlü sürüş deneyimi yaşatır. Güçlü motoru sayesinde yüksek hareket kabiliyeti sağlayan Mati 125 ile en dar sokaklara bile tek manevra ile girebilirsiniz.

Gelişmiş Yakıt Enjeksiyon Sistemi

Mati 125’in sahip olduğu yakıt tasarrufunda son teknoloji olan gelişmiş yakıt enjeksiyon sistemi sayesinde motosikletinizin motoru düşük ve kararlı yakıt tüketimi yaparak az yakıtla uzun yol almanızı sağlar.

Ergonomik Sele

Mati 125’in sahip olduğu ergonomik sele, tüm gün motosiklet üzerinde olan kuryelerinize konforlu yolculuklar yaşatacak. Kuryenizin performansını düşürmeyecek ergonomik sele sayesinde müşterilerinizin memnuniyeti artacak.

Arka Port Bagaj

Arka çanta bir kurye motosikletinde olmazsa olmazlardandır. Sipariş taşımada yardımcı olan arka çantaların sağlam montajı ve sarsılmaz olması oldukça önemlidir. Mati 125’in sahip olduğu arka çanta montajına uygun arka port bagajlık ile arka çantalarınızı güvenli ve sağlam bir şekilde monte edebilir ve siparişlerinizi sarmadan teslim edebilirsiniz.

Güçlü Aydınlatma

Mati 125’in sahip olduğu güçlü aydınlatma sağlayan, estetik ve şık tasarımlı far en karanlık sokakları bile gün ışığı gibi aydınlatarak yollarda kayıp olmanızı ve olası görünmez kazalar yapmanızı engeller. Vakit kaybetmeden siparişlerinizi zamanında teslim etmenize yardımcı olur.

USB Şarj Girişi

Kuryeler için maps uygulamaları oldukça büyük öneme sahip. Maps uygulamaları için tüm gün telefonlarını kullanan kuryelerin şarj problemini ortadan kaldıran Mati 125 ile, sahip olduğu USB şarj girişi sayesinde hazırlıksız çıkılan yolculuklarda şarjınız için hız kesmeden ve vakit kaybetmeden yolunuza devam edin.

Ön Disk Fren

Mati 125’in sahip olduğu ön disk fren sayesinde kısa mesafelerde ve ani duruşlarda duruş güvenliğiniz en üst seviyede sağlanır. Dilediğiniz yerde güvenli sürüşler yaşatan ön disk fren ile yolun kontrolünün elinizde olduğunu hissedersiniz.

EOBD Sistemi

Mati 125’in sahip olduğu EOBD Sistemi, motosikletinizde karşılaşabileceğiniz olası arızaları en kısa sürede tespit ederek sürüyücüyü uyarır. Sizi motosikletinizin güvenliğinden her daim haberdar olmanın en teknolojik hali ile tanıştırır.

EURO 5 Çevre Dostu Motor

İklim krizi kavramı her geçen gün hayatımızın içine daha da çok girmektedir. İklim krizinin etkilerini azaltmak için birçok sürdürülebilirlik çalışmaları yürütülmektedir. Motor taşıtların yaptığı egzoz salınımı azaltmak için de birçok girişim bulunmaktadır. Bunlardan biri de EURO 5 çevre dostu motorlardır. Euro 5 normlarına uygun doğa dostu motora sahip Mati 125, çevre kirliliğinin önüne geçmenize hem dünyamız için hem de kendiniz için sağlıklı sürüşler gerçekleştirmenize yardımcı olur.

Çepeçevre Scooter Koruma Demiri

Motosikletinizi tam tur saran koruma demiri, olası kazalarda motorunuzun hasar almasını engelleyerek minimum derecede maddi hasar almanızı sağlar. Aynı zaman sizin de kazalarda en az hasarı almanızı sağlayarak can güvenliğinizi korur.

Kombine Fren Sistemi

Mati 125’in sahip olduğu kombine fren sistemi, ani frenlemelerde fren gücünün tekerleklere dağılımını sağlayarak sürüşünüzü kontrol altına alır. Durmak istediğiniz anda en güvenli duruşu sizlere sunar.

Geniş Ayak Mesafesi

Doğru konumlandırılmış geniş ayak mesafesi ile, gidon hakimiyetiniz artarken vücut duruşunuz en uygun pozisyonu alır. Motosiklet üzerinde saatlerini geçiren kuryelerin iskelet sağlını koruyacak geniş ayak mesafesi her işe konfor katıyor.

Direksiyon Altı Saklama Alanı

Mati 125’in sahip olduğu direksiyon altı saklama alanı, elinizin altında kolay ulaşılabilir ve pratik bir yapıya sahip ekstra bagaj alanı sunar. Pratik çözümlerle sürüşünüz kolaylaşır.

Kask ve Çanta Askılığı

Mati 125 ‘in sahip olduğu askılık çanta ve ceket gibi eşyalarınızı hareket alanınızı daraltmadan rahatça taşıma imkânı sunuyor. Size de sürüşlerinizi özgürce gerçekleştirmek kalıyor.

İlgili Yazılar

spot_img

Son Yazılar