15.4 C
İstanbul
Çarşamba, Mayıs 8, 2024
spot_img

YEPYENİ DOMİNAR 400 İLE HIZ TUTKUNU YENİLE

Motosiklet sürücüleri için hız vazgeçilmez bir tutkudur. Bu tutkuyu güvenle yaşamak her ne kadar sürücünün tecrübesine bağlı olsa da çoğu zaman birbirinden teknolojik özelliklere sahip ve tam koruma sağlayan motosikletlerle mümkündür. İşte bu noktada güçlü motoru ve ileri teknoloji ile donatılmış yenilenen Bajaj Dominar 400 devreye girmektedir. İster şehir içinde isterseniz de şehirler arası sürüşlerinizde size eşlik edecek, birbirinden benzersiz özellikleriyle Dominar 400  yenilenen. Özellikleriyle hız tutkunuzu hayatınızın vazgeçilmezi yaparken, her kilometrede güvenliğinizi sağlayacak.

Gelin sürüş keyfinizin hızını güvenle katlayacak Dominar 400’ün birbirinden teknolojik özelliklerini beraber keşfedelim.

Sıvı Soğutmalı Güçlü Motor

Dominar 400’ün 29.4 kW güç ve 35 Nm tork üretebilen canavar gücündeki motoru ile yol maceranıza hazırlanın ve yola koyulun. Üst eksantrik mili, sıvı soğutmalı ve yakıt enjeksiyonlu motoruyla daha yüksek güç ve torkun tutku verici serüvenine katılın.

Doğrusal Güç Dağılımı ve Yüksek Tork

Dominar 400 doğrusal güç dağıtımı sayesinde gücü düşük devirde başlatır ve lineer olarak iletir. Azami devirde bile eklenebilir donanım için yeterli yedek güce sahiptir. Aynı zamanda yüksek tork aralığı; düşük vites geçişleri ve iyileştirilmiş yakıt verimliliği ile yol almanızı sağlayarak cebinize dost kalıyor.

Lcd Gösterge Paneli

ominar 400’ün yenilenen LCD göstergesi ile ister gündüz ister gece kontroller hep elinizde. Daha iyi netlik ve sıra dışı gece görüşü için parlak arka aydınlata ile desteklenen LCD gösterge, vites konumu göstergesi, ortalama hız göstergesi, ortalama yakıt tüketimi ve kalan menzil bilgileri dikkatinizi yoldan ayırmadan sunuyor.

ABS Fren Sistemi

Dominar 400, çift kanallı ve kilitlenmeyi önleyen ABS fren sistemi sayesinde frenleme yaparken her tekerlek ayrı ayrı ve kombinasyon içerisinde tam kontrolü sağlayarak yolları kontrol altına alıyor.

Ters Teleskopik Ön Süspansiyon

Ters teleskopik olarak yeniden tasarlanan ön süspansiyon sistemi sayesinde daha konforlu bir sürüş ve daha iyi bir yol tutuşuyla zorlu yollarda keyfini hiçbir şey bozamayacak.

Mozaik Led Far

Mozaik Led Farları sayesinde Dominar 400 her karanlık yolda yol göstericiniz olacak. Yaklaşık 1.5 kilometreye kadar aydınlatan ikiz led farları sayesinde yolunuz daima aydınlanacak.

Çift Çıkışlı Egzoz

Dominar 400’ün tok ses veren egzozu sayesinde gittiğin ortamda varlığınız hissedilecek, şehrin sokaklarında sesiniz yankılanacak.

Kaydırmalı Debriyaj

Kaydırmalı debriyaj ile hangi devirde olursanız olun yavaşlarken kontrollü, hassas ve kaydırmalı vites değiştirme gerçekleştirin. Motor freninin etkisini azaltırken, ani frenlemelerin şanzımanınıza zarar vermesini önleyerek de ömrünü uzatın.

Stressiz ve Sağlıklı Sürüş Deneyimi

Dominar 400’ün vücut sağlığınız düşünülerek tasarlanan yapısı ile stressiz ve sağlıklı sürüşler gerçekleştirin. Sürüş pozisyonunuzu dik hale getirecek doğru şekillendirilmiş konforlu selesi, gidonun ve pedalların ergonomik konumu sayesinde en uzun yollarda bile en konforlu sürüş deneyimi yaşayın.

6 Vitesli Şanzıman

Dominar 400’ün 6. vites eklenmiş sistemi sayesinde şanzıman üzerindeki yükü azaltarak ömrünün uzun olması sağlanır. Aynı zamanda yüksek hızlarda daha rahat yol almanıza yardımcı olur.

Fark Edilir Tasarım

Aslan duruşundan ilham alan Dominar 400 ile dikkatler ve gözler hep üzerinizde olacak. Güçlü siluete sahip Dominar 400, yollardaki hakimiyetinizin simgesi olacak.

ÜSTÜN ÖN DİSK FREN SİSTEMİ

Dominar 400’ün sahip olduğu radyal bağlantıya sahip ön disk freni sayesinde 100 km hızla yol alırken bile 43 metrede güvenle durabilirsiniz. Yolun heyecanını son sürat yaşarken güvenliğinizi emin ellere bırakın.

İyi Amortisörleri

Uzun sürüşlerinizde daha iyi yol hakimiyeti sağlayarak sağlıklı sürüşler gerçekleştirmenize yardımcı olan amortisörler ile kendinizi güvende hissedin. Motosikletin yukarı ve aşağı kısımlarında bulunan amortisörler ile Krank Milini bükmek sürüşünüze hava katacak.

İki Katmanlı Şase

Dominar 400’ün sahip olduğu güçlendirilmiş iki katmanlı şase yolculuklarınızda üstün kontrol sağlamanız için burulma direnci ve yanal mukavemet sağlar. Size de iki kat güvenli yolculuk yaşamak kalır.

Otomatik Yanan Led Far Sistemi

Dominar 400’ün benzersiz beyaz led far kümesi uzun süreli aydınlık etkisi sağlayarak yol görüşünüzü gün ışığı gibi aydınlatarak üstün güvenlikli gece sürüşleri deneyimi sunar. Park lambası, otomatik açılan far, kısa far ve uzun far olarak dört farklı modda çalışan led farlar ile her koşulda üstün aydınlanma yaşayın.

Dahili Amortisör Lastiği Kayışı

Arka selenin altına optimum pozisyonda yerleştirilmiş olan dört adet amortisör lastiği kayışı, ekstra bagajın sağlam bir şekilde bağlanmasına yardımcı olarak Dominar 400’ün Turing yeteneklerini artırır. Her detayıyla ekstra konfor düşünülen Dominar 400 ile ekstra bagajın rahatlığını sürersiniz.

İlgili Yazılar

spot_img

Son Yazılar